Android aplikacija kao putni računar u automobilu

Većina automobila, posebno oni stariji, ne poseduju putni računar ali zato postoji aplikacija za Android uređaje koja taj nedostatak odlično nadopunjuje, a zove se “Ulysse Speedometer”.

putni racunar

Pretvorite vašeg veterana na 4 točka u savremeno vozilo opremljeno putnim računarom koji vam omogućava da pratite veliki broj informacija u toku vožnje.

Interfejs aplikacije je odlično urađen, od informacija možete da pratite brzinu kretanja vozila, prosečnu brzinu kretanja, GPS visinu (nadmorska visina), GPS kompas, pređenu kilometražu…

Postoji mogućnost da vas aplikacija upozori i na prekoračenje brzine, a sve pređene kilometre beleži u dnevnike putovanja pa lako možete da imate uvid u to koliko ste kilometara “pregazili”, a da niste ni svesni.

Moguće je podesiti aplikaciju, kada npr. telefon postavite na šoferku, da pokazuje samo trenutnu brzinu kretanja vozila.

Sve u svemu, odlična aplikacija koja vam nudi dosta toga što do sada niste posedovali u svom automobilu, topla preporuka našeg portala da je instalirate sebi na telefon i uživate u vožnji i svim dostupnim informacijama!

[pb-app-box pname=’com.binarytoys.speedometer’ name=’Ulysse Speedometer’ theme=’discover’ lang=’en’]

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here