GTA Online – proširite vaše kriminalno carstvo

Novo Gunrunning ažuriranje za GTA Online donosi pregršt novih vozila, nekretnina, oružja i misija, koji obećavaju tone zabave.

GTA Online je jedno veliko carstvo šarene odeće, eksplozija, manijačke vožnje, aviona, tenkova, padobrana, raketnih bacača, ludih misija, ruskih modera i besnih tinejdžera na glasovnom četu.

Rockstar je odlučio da ovo nije dovoljno, te su, sa novim ažuriranjem, dodali leteće motore, oklopne kamione, dodatno modifikovanje oružja i podzemne bunkere.

Gunrunning je ime ove nove nadogradnje, koje vam daje mogućnost da postanete trgovac oružjem. Prvo treba da kupite bunker, koji će vam poslužiti kao baza, te potom kroz različite misije širite vaše kriminalno carstvo. Bunker se takođe može modifikovati da smesti streljanu, lične odaje, ormar za oružje i skladište za naručena vozila.

Tu takođe možete uskladištiti i vaš mobilni operacioni centar, ogromnu pokretnu tvrđavu poput kamiona iz Mad Max-a ili Univerzalnog Vojnika, sa radionicama za modifikovanje vozila i oružja, sa velikim brojem razlučitih dodataka.

Sa ovim ažuriranjem dolaze i nova vozila sa kojima možete da pravite haos po ulicama San Andreasa, poput APC-a, koji dolazi sa kupolom i topom i koji može da poveze putnike, ili Halftrack kamiona guseničara sa montiranim mitraljezom pozadi. Tu su i Dune FAV bagi, Opressor leteći motorcikl, automobil Tampa koji je dobio Mad Max izgled i prikolica sa protiv-vazdušnim topom.

Pored svega toga, tu su i nove frizure, tetovaže i odeća za vašeg lika, ako želite taj autentični izgled trgovca oružjem. Ovo ažuriranje je naravno besplatno, kao i sva do sada, koje dodaje još više varijacije vašem GTA iskustvu.

Izvor: mondo.rs

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here