iFrogz Boost

iFrogz Boost nam obećava da će pojačati jačinu zvuka koji izlazi iz bilo kog smart telefona ili digitalnog uređaja bez žica, Bluetooth-a, podešavanja ili sinhronizovanja.

(Ne)Podešavanje

Prvi korak: Izvadite Boost iz kutije.
Drugi korak: Uključite ga u zid ili preko Micro USB punjača ili ubacite tri AA baterije. I na kraju, pustite pesmu na svom telefonu, a telefon stavite na Boost. Boost će odmah početi da pojačava muziku. Ne preterujemo kada kažemo da je ovaj uređaj pojačao pesmu Frenka Sinatre “Fly me to the moon” za 30 sekundi od trenutka otvaranja kutije. Boost je uređaj koji mnogo obećava. Uređaj koji uklanja smetnje u aplikacijama.
Kada otvorite Boost po prvi put, naći ćete crnu ploču sa dva velika zvučnika sa obe strane. Na prednjem delu se nalazi dugme za uključivanje, sa strane se nalazi Micro USB ulaz i pomoćni audio ulaz. Na dnu uređaja se nalazi poklopac odeljka za bateriju gde možete staviti tri AA baterije. Ceo uređaj je napravljen od gumirane plastike i zbog toga je lak za držanje.

Ceo uređaj je baziran na minimalizmu. Osim jednog dugmeta na prednjoj strani, nemate ni mogućnosti ni potrebe da budete u interakciji s njim. Dugme za uključivanje može da menja tri načina rada: Off (isključeno), Standby (u pripravnosti) i On (uključeno). Kada je na “On” načinu rada, Boost ostaje uključen deset minuta bez primanja signala. Ako stavite neki uređaj na njega dok je na ovom načinu rada, Boost će odmah pojačati zvuk.
Na “Standby” načinu rada, uređaj ostaje aktivan jedan minut. Za to vreme, on će čekati da primi neki signal. Ako otkrije neki zvučni signal aktiviraće zvučnike.

Pozitivne strane

Najbolji deo ovog uređaja je njegova jednostavnost. Kao što već znate, uređaj jako retko radi toliko dobro koliko je to opisano u reklami. Kvalitet zvuka je izuzetno dobar. Još uvek nam nije jasno kako u stvari NearFA tehnologija radi, a izgleda da je to više od mikrofona koji ponavlja ono što čuje. Ovo nije profesionalna oprema za pojačavanje zvuka, ali pojačava veliki raspon frekvencija.
Ovde nije potrebno neko posebno podešavanje tako da je izuzetno lako zameniti uređaje. Koji god telefon da stavite na Boost on će odraditi svoj posao.

Negativne strane

Jedina stvar koja nije dobra je što Boost ne razlikuje kratak prekid zvuka sa krajem pesme. Čak i kada je na “On”, Boost će povremeno prestati da pojačava muziku iako je muzika jako smanjena, bilo da se radi o pauzi, prelazu između dve pesme ili nešto slično. Da bi se ispoljila ova mana, muzika mora biti jako smanjena. Još jedan, manji nedostatak, je da zvučnici nisu dovoljno zaštićeni. Konkavni, srebrni zvučnici se mogu pritisnuti prema unutra pomoću jako malo pritiska. Bilo bi bolje kada bi postojala neka vrsta čvrste rešetke ispred zvučnika.
Čak i uz ove manje nedostatke, sve u svemu, ovaj uređaj je za svaku pohvalu. Za $40 dobijate tačno ono što Vam je obećano i ono što ste platili. Boost neće zameniti Vašu mini liniji niti će dobiti nagradu za najbolji kvalitet zvuka, ali će Vam svakako biti koristan ako vam je potrebno prenosivo pojačalo za telefon. Boost je jedan od retkih uređaja koji obećava savršenu jednostavnost i upravo to Vam i donosi.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here