Kako da novi Android P izgled dobijete na svom telefonu

Google je objavio prvi developer preview za Android P verziju svog operativnog sistema, a Android fanovima nije trebalo mnogo vremena da provere softver i da pronađu neke zanimljivosti.

Iako se očekuje da Android P donese nekoliko novih funkcija, očigledno je da ovo neće biti veliko ažuriranje operativnog sistema.

Iako je prirodno da Android entuzijasti žele da provere Google-ove najnovije Android funkcije što je pre moguće, treba napomenuti da prvi Android P build nikako nije spreman za standardnu upotrebu. Ova verzija softvera je najpogodnija za developerske uređaje. Ipak, nekoliko novih dodataka čini Android P zanimljivim, a jedan od njih se već može iskoristiti.

Prema prvim reakcijama, svima se sviđaju početni ekrani koje donosi Android P, a oni su dobili zanimljiv novi dizajn. Gornji deo ekrana je uglavnom nepromenjen, ali je dok u potpunosti drugačiji. Novi izgled je odličan, a najbitnija karakteristika je to što je Google smestio polje za pretragu u dnu ekrana, gde mu korisnici lako mogu pristupiti.

Droid Life je došao do zvaničnog Android P Launchera, koji predstavlja ažuriranu verziju Pixel Launchera koji se nalazi na Android Oreo verziji. Ukoliko želite novi Android P Launcher na svom telefonu, možete ga preuzeti ovde.

Izvor: BGR

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here