Novi android tableti iz Lenova

Kompanija Lenovo plasirala je nove modele Android tableta sa konfiguracijom i formom koje odgovaraju potrebama korisnika za ultra-prenosivim tabletima, a koji će biti dostupni od drugog kvartala ove godine.

lenovo

Prvi predstavnici nove linije su dva nova IdeaTab tableta A serije, uređaji sa monitorom od sedam inča, dizajnirani tako da im je prenosivost optimalna.

Model A1000 je idealan za korisnike kojima je ovo prvi tablet i odlikuje ga poboljšane audio preformanse, dok model A3000 nudi procesor sa četiri jezgra za brze preformanse bilo da je u pitanju igranje igrica ili pretraživanje veba.

Pored ovih modela, kompanija Lenovo je takođe plasirala novi model IdeaTab S6000 sa ekranom od 10 inča, koji nudi sjajni ekran i ultratanki profil.

Potpredsednik kompanije Lenovo je kazao da najnovija porodica IdeaTab Android tableta napravljena je tako da savršeno ispunjava zahteve korisnika.

”Primetili smo da je model sa ekranom od sedam inča odlično prihvaćen, naročito su ga dobro prihvatili mladi, aktivni korisnici koji su uvek u pokretu, tako da smo napravili uređaj koji ispunjava potrebe ovakvih korisnika, kao i potrebe onih koji ga koriste za zahtevnije igrice i multimedije”, ocenio je Venhui.

On je izrazio uverenje da će se nova Android porodica svideti korisnicima širom sveta, zato što su veoma dostupni i fleksibilni, kako bi mogli da ispunjavaju višestruke potrebe, ali i budžete.

Izvor: b92.net

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here