Novi tableti u Telenorovoj ponudi

Ekskluzivno u Telenoru korisnici mogu da kupe Lenovo Yoga Tablet 8“ i Lenovo IdeaTab A3000.

Lenovo-Ideatab-A3000-add1 (1)

Svi Telenorovi korisnici u Srbiji imaju ekskluzivnu priliku da postanu vlasnici novog tableta Lenovo Yoga 8“. Ovaj uređaj specifičan je po tome što menja pozicije, tako da ga možete prilagoditi poslu koji želite da obavljate na njemu. Njegov dizajn ga čini lakšim za rukovanje, a posebno postolje pruža ugodnije gledanje video sadržaja i rad na tabletu. Prednost Yoga tableta je i baterija koja može trajati i do 18 sati, a uz paket Surfuj Plus XL moguće ga je kupiti po ceni od jedan dinar.

Ponuda tableta obogaćena je i modelima Lenovo IdeaTab A3000 i Samsung Galaxy Tab 3 10.1. Svi ovi uređaji dostupni su uz pakete Surfuj plus, a njihov pun potencijal korisnici će moći da iskoriste na Telenorovoj Pametnoj mreži.

Lenovo IdeaTab A3000 ima četvorojezgarni procesor jačine 1.2 gigaherca, radi na operativnom sistemu Android 4.2 JellyBean i ima zadnju kameru od 5 megapiksela. Ovaj model je u potpunosti prilagođen poslovnim korisnicima koji žele da na jednom uređaju imaju mogućnost korišćenja dve SIM kartice, a uz paket Surfuj Plus L korisnici ga mogu kupiti za jedan dinar.

Samsung Galaxy Tab 3 10.1 je sinhronizovan sa korisnikovim Galaxy telefonom, pa je moguće iste operacije obavljati na oba uređaja. Koristi Android 4.2 JellyBean operativni sistem, ima dvojezgarni procesor jačine 1.6 gigaherca i kameru rezolucije tri megapiksela.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here