Plakat otkrio glavne Samsung Galaxy Note 8 odlike

Pod uslovom da je ovaj plakat zaista ono za šta kineski mediji tvrde da jeste – gotovo sva nagađanja o Galaxy Note 8 su potvrđena!

Procureo je plakat za Samsung Galaxy Note 8 i za sada nema naznaka da je lažan, ali ni potvrda da je prava stvar, ali sve što na njemu vidimo poklapa se sa glasinama koje kruže o ovom modelu već neko vreme. Na telefonu je sistem od dve kamere, čitač otiska prsta sa zadnje strane, Bixby dugme sa strane, dizajn poput onog na Galaxy S8 seriji, kao i izmešten blic i senzorski sistem, iznad kamera.

Vidi se tanak profil, slična S Pen olovka kao na Note 7 i ranijim uređajima Note serije, ali i nešto izmenjen početni „Always On“ ekran na prvoj slici.

Samsung Galaxy S8 biće predstavljen krajem avgusta ili krajem septembra i koštaće 1.000 evra, a imaće četiri i šest gigabajta RAM, slot za microSD karticu, najmanje 64 giga memorije i opcije koje nudi i Galaxy S8, između ostalog. Sve o dosad procurelim specifikacijama možete da pročitate na linku od ranije u našim vestima.

Izvor: mondo.rs

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here