Procurele informacije o Sony Xperia tabletu

Najnovija vest na tržištu tableta je da se Sony priprema da da svoj doprinos svetu tableta, a kruže glasine da će to biti tablet Xperia.

Prema nekim izvorima ovaj tablet će imati ekran od 9.4” i rezoluciju 1280×800, pa tako deluje da će ovaj tablet biti naslednik prošlogodišnjeg Tablet S.
Tablet Xperia bi trebalo da ima NVIDIA 4-PLUS-1 Tegra 3 procesor, zajedno sa 1 GB RAM-a, zadnjom kamerom od 8MP, prednjom kamerom od 1MP, baterija bi trebala da ima 6,000mAh, a tu je i podrška za DLNA. Što se tiče operativnog sistema smatra se da će ga pokretati barem Ice Cream Sandwich, a u ponudi će biti modeli sa 16GB, 32GB, i 64GB memorije. Takođe kruže glasine da će ovaj uređaj imati nekoliko različitih dodataka, kao što je folija za tastaturu “Microsoft Surface-like” po ceni od $99, nekoliko različitih maski, postolje i još mnogo toga.

Kako je sve na nivou glasine tako se još uvek ne nazire ni cena ovog zadovoljstva. Postoje nagađanja da će se kretati oko $449 za model sa 16 GB, $549 za model sa 32 GB i $649 za model sa 64 GB.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here