Samsung već u punom razvoju Galaxy S9 telefona!

Ubrzo nakon lansiranja Galaxy S8 telefona, Samsung već radi na razvoju naslednika, u vezi kojeg su već isplivale neke informacije.

Korejski medij The Bell prijavljuje da je Galaxy S8 naslednik već u punom razvoju u kompaniji Samsung, pod kodnim imenom Star. Telefon sa većim ekranom, verovatno Galaxy S9 Plus, je pod kodnim imenom Star 2. Pored toga, još dve informacije se nalaze u izveštaju o Galaxy S9. Prvo, telefon će imati sličnu tehnologiju ekrana kao i prethodnik. Tako da, najverovatnije neće biti u pitanju sklopivi telefon, oko kojeg već dugo kolaju glasine, nego uređaj sa rafinisanim Infinity Display dizajnom.

Drugo, Samsung je navodno, ubrzao proizvodnju komponenti i zacrtao prilično napredan razvoj pre nastavljanja sa potpunim radom na telefonu, što će omogućiti da se Galaxy S9 nađe u proizvodnji možda čak i krajem ove godine. Ovo znači da će Samsung možda najaviti Galaxy S9 ranije nego uobičajeno sledeće godine. Ovo su naravno sve spekulacije, koje treba uzeti sa dozom skepticizma.

Unapred već znamo da će Galaxy S9 biti pokretan procesorima sledeće generacije napravljenim 7nm procesom, i to od strane kompanija Qualcomm i Samsung. Masovna proizvodnja ovih čipseta bi trebala da počne početkom 2018. godine u Samsung fabrikama. Nedavno je kompanija odvojila svoj ogranak za proizvodnju čipova u zaseban entitet, pošto je posao postao veoma unosan, prenosi phoneArena.

Izvor: mondo.rs

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here