Stigli u Srbiju, iznenadili cenom: S7 i S7 edge

Samsung Galaxy S7 i S7 Edge dostupni u Srbiji od 11. marta u slobodnoj prodaji i ponudi operatera.

galaxy-s7-galaxy-s7-edge-and-galaxy-s7-edge-are-expected-to-launch-at-once

Nedugo nakon svetske premijere u Barseloni, Samsung Galaxy S7 i Samsung Galaxy S7 Edge, zvanično su predstavljeni i na srpskom tržištu. Prodaja ovih najnovijih uređaja iz Galaxy porodice počinje 11. marta , a preporučena cena je 88,999 dinara za Galaxy S7 i 99,999 dinara za Galaxy S7 edge. Ako ćete u evrima, po kursu na dan 10. mart cena je 740 i 820 evra, što je niže nego što smo pretpostavljali.

Da podsetimo, u julu 2015. godine, pre nego što je Samsung spustio cene Galaxy S6 serije u Srbiji, model S6 je koštao oko 830, a Galaxy S6 edge preko 1.000 evra, pa su cene najavljene za Galaxy S7 niže od očekivanih i u skladu sa cenama na EU tržištu.

Samsung Galaxy S7 i Galaxy S7 edge možete već sad poručiti onlajn preko mts sajta uz neku od mts postpejd tarifa. Pogledajte detalje OVDE.

Samsung Galaxy S7 i S7 edge “tutnjaju” internetom na čijim IT stranama još uvek nismo našli negativan izveštaj. Šta da vam dalje pričamo (ili pišemo) kad ih je The Verge, poznat kao “iPhone i samo iPhone” portal, ocenio magičnom ocenom 9.1, višom čak i nego što je dobio iPhone 6S duo. Hvalospevima se pridružila i PhoneArena s devetkom, ali i svi drugi portali na kojima smo imali priliku da čitamo opise Galaxy S7 i S7 edge.

Dijagonala ekrana od 5,1inč kod Galaxy S7, odnosno 5,5 inča kod Galaxy S7 edge predstavlja savršen spoj metala i stakla u elegantnom i zaobljenom dizajnu krojenom prema ruci korisnika. Od rukovanja jednom rukom do korišćenja telefona bez potrebe dodirivanja ekrana uz „Always On“ funkciju, Samsung Galaxy S7 i S7 Edge obezbeđuju jednostavno korišćenje.

Dual Pixel kamera omogućava slikanje svetlijih i oštrijih fotografija, čak i u uslovima slabijeg osvetljenja, a zahvaljujući tom tehnološkom iskoraku kamera nudi brže fotografisanje i preciznije automatsko fokusiranje. Dodatnu novinu predstavlja novi način rada pod nazivom Motion Panorama koji donosi pokret uobičajenim panoramskim fotografijama, dajući korisnicima intenzivnije iskustvo fotografisanja.

Samsungov novi Edge UX meni, dostupan na Galaxy S7 edge, dodatno je unapređen zahvaljujući prečicama za omiljene aplikacije i funkcije kao što su pristup elektronskoj pošti, selfie ili panoramskom načinu rada kao i mnoštvu drugih funkcija.

Ljubitelji igara imaće još bolje mogućnosti igranja uz snažan procesor, bogatu grafiku i proširen kapacitet baterije koja omogućava više snage za zabavu i uređaj koji se ne zagreva. Funkcija „Game Launcher“ omogućava upravljanje potrošnjom baterije i privremeno isključivanje notifikacija tokom igre.

Naravno, Samsung Galaxy S7 i Galaxy Sz edge rade uz Samsungov Gear VR komplet koji će neki korisnici, koji budu najbrži, dobiti na poklon, dok će drugi moći da ga kupe za oko 120 evra, koliko mu je zvanična cena.

Izvor: mondo.rs

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here