WhatsApp korisnicima daje više vremena da obrišu poslate poruke

Od kako je kupljen od strane Facebooka 2014. godine, mnoge funkcije WhatsAppa su se fokusirale na enkripciju i poboljšanje privatnosti korisnika. U oktobru su WhatsApp korisnici dobili opciju da povuku poslate poruke pod određenim uslovima u okviru određenog vremenskog perioda. Sada je popularni servis proširio ovu funkciju.

Kada je opcija, da se poslata poruka povuče, prvi put predstavljena, korisnici su imali sedam minuta da se odluče na ovaj potez. Sada WhatsApp beta ažuriranje za Android proširuje ovu mogućnost na sat vremena. Mogućnost brisanja poslate poruke u okviru jednog sata se proširuje i na fotografije, GIF-ove, fajlove, kao i standardne tekstualne poruke.

Kada korisnik poželi da obriše poruku koju je poslao, prikazaće mu se dve opcije: jedna za brisanje poruke za sve u razgovoru ili druga za uklanjanje poruke sa korisnikovog uređaja. Ipak, uvek postoji mogućnost da neko vidi poruku pre nego što se ona ukloni. Nakon što se poruka ukloni, ljudi u razgovoru će videti obaveštenje “this message was deleted” umesto teksta obrisane poruke.

Pomenuto ažuriranje će Android korisnicima stići kasnije tokom ovog meseca, a verovatno će biti dostupno i za iOS.

Izvor: KitGuru

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here